alt text

Pembeli Emas / Pinjaman Bercagar

Kami membeli barangan emas terpakai dan memberi pinjaman cagaran emas (ar-rahnu) berdasarkan harga pasaran emas yang tertinggi.

Tekan sini
alt text

Pemberi Pinjaman Wang Berlesen

Kami memberi faedah yang ditetapkan oleh kerajaan, iaitu tidak melebihi 18% setahun untuk Pinjaman Tanpa Cagaran, dan 12% setahun untuk Pinjaman Bercagar

Tekan sini
alt text

Kami di mana?

Kami berada di Kedah dan Perlis, Penang. Cawangan-cawangan kami berada di Jitra (Ibu Pejabat), Alor Star, Kuala Nerang, Gurun, Sungai Petani, Arau, Pokok Sena, Semenyih, Selangor dan Kangar, Perlis.

Tekan sini
alt text

Pertanyaan Lazim

Jika anda seorang kakitangan kerajaan atau bekas kakitangan kerajaan (Pesara), anda LAYAK untuk membuat pinjaman pendek di syarikat kami.

Tekan sini
***** Sri Guan Teik Malaysia, Syarikat Terunggul di Utara Semenanjung. Pemberi Pinjam Wang yang pertama dan satu-satunya mendapat anugerah Golden Bull Award. Barang Emas boleh JUAL atau GADAI di sini dengan faedah bulanan serendah 1% sahaja. Berurusan dengan kami, pilihan yang bijak!!*******

PERKHIDMATAN KAMI

berita baik

Syarikat kami sedang mengadakan promosi hebat dengan memberi ganjaran rebat RM50.00 PERCUMA kepada pelanggan yang didapati Syarikat kami secara Online / melalui Website ini.

Sila muat turun baucer RM50.00 dan melanggani premis Syarikat kami yang terdekat dengan anda.

Muat Turun Baucer RM50.00

Harga Emas Terkini:-

 

 

site stats
Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd

Stay Connected :

 

RIBUAN TANIAH

Pajak Gadai Bonus Sdn Bhd KINI DIBUKA! Sila kunjungilah Pajak Gadai kami sekiranya anda berhala ke Utara Malaysia, sama ada Danok, Thailand atau Bukit Kayu Hitam. Kami berada di Pekan Changlun. Untuk maklumat lanjut, sila layari Pajak Gadai Bonus.

Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd berbangga terhadap kemenangan Golden Bull Award 2010. Kami merupakan Pemberi Pinjaman Wang Berlesen yang pertama menerima Anugerah Golden Bull. Untuk maklumat lanjutan, sila layari Golden Bull Award 2010.

Email Syarikat Log in