alt text

Pemberi Pinjaman Wang Berlesen

Kami memberi faedah yang ditetapkan oleh kerajaan, iaitu 18% setahun untuk Pinjaman Tanpa Cagaran, dan 12% setahun untuk Pinjaman Bercagar

Tekan sini
alt text

Pembeli Emas / Pinjaman Bercagar

Kami membeli barangan emas terpakai dan memberi pinjaman cagaran emas berdasarkan harga pasaran emas yang tertinggi.

Tekan sini
alt text

Kami di mana?

Kami berada di Kedah dan Perlis, Malaysia Utara. Cawangan-cawangan kami berada di Jitra (Ibu Pejabat), Alor Star, Kuala Nerang, Gurun, Sungai Petani, dan Kangar.

Tekan sini
alt text

Pertanyaan Lazim

Jika anda seorang kakitangan kerajaan atau bekas kakitangan kerajaan (Pesara), anda LAYAK untuk membuat pinjaman pendek di syarikat kami.

Tekan sini

SISTEM MEMBELI BARANGAN EMAS

Kami membeli emas terpakai, baru, dan emas patah berdasarkan harga pasaran emas dunia. Kami adalah pedagang emas yang boleh dipercayai dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman. Harga yang kita berikan adalah tertinggi dan tiada bandingan kerana kami berpasangan dengan tukang emas terkemuka dalam pemprosesan emas yang digunakan untuk emas batangan dan emas baru.

SISTEM PINJAMAN BERCAGAR BARANGAN EMAS

Kami memberi pinjaman bercagar barangan emas bagi tempoh 6 bulan dengan faedah yang rendah.

Sila walk-in ke mana-mana cawangan kami dan membolehkan kakitangan syarikat kami membantu anda.

Anda boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut.

 

 

Maklumat Lanjut

Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd adalah satu-satunya syarikat yang dianugerahi Golden Bull Award 2010, dalam usaha perdagangan pinjaman wang dan emas. Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 2004, Sebelumnya, syarikat tersebut merupakan perniagaan pemilikan tunggal, bernama Guan Teik Enterprise. Jadi, perniagaan ini telah bermula dari awal sejak tahun 1986 sampai sekarang. Hari ini, Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd mempunyai LAPAN(8) cawangan yang mendominasi pasaran di Utara Malaysia, khususnya Negeri Kedah, dan Perlis. Oleh itu, Sri Guan Teik Credit Sdn Bhd mempunyai pangkalan pelanggan yang berkembang dengan baik dan nama syarikat yang terkemuka dalam industri pinjaman wang dan perdagangan emas .

Harga Emas Terkini:-